Sol

Kære besøgende

Du finder her programmet til Reersø Sommeruge 2015 gældende fra 1. til 8. juli 2015.

Otte dages aktiviteter på halvøen for hele familien – alt lige fra kunst, musik, erhverv og til skattejagter for de mindste. På siden her finder du samtidig yderligere praktiske informationer.
Kalenderkat


Når man passerer Flasken på vej mod Reersø, så ved man, at man er hjemme.!” 

Sådan har vi godt 500 ”Reersø-boere” det! Vi værdsætter vores natur, vort hyggelige bymiljø, havnen, stranden, kunsthåndværkere og de øvrige erhvervsdrivende, som er med til at skabe liv på øen.

Vi ved også, at en forudsætning for at vores lokalsamfund kan bestå, er at vi deler det med andre. Derfor inviterer vi til en hel uges aktiviteter for hele familien – arrangeret af os på Reersø.


Der er et stærkt begrænset antal P-pladser, så vi anmoder dig venligst om at anvende P-områderne, som er anført i folderen. Vi opfordrer til evt. samkørsel, hvor det er muligt. Der vil sporadisk kunne opleves regulering af trafik og parkering.

Der vil kunne forekomme programændringer, da flere aktiviteter er vejrafhængige – og disse vil forsøgt at blive opdateret her under Program-opdateringer – og på vores Facebook-side, som du finder her https://www.facebook.com/reersoe

Du har et hav af muligheder for at finde ud af meget mere omkring Reersø ved at besøge www.reersoe.dk som webmaster og ildsjælden Erling Nielsen står for :-)

Længere nede på siden eller lige her, finder du Folder – lige til at printe ud. Derudover kan du også printe Aktivitetsoversigt med mere detaljerede oplysninger om de forskellige aktiviteter, så du/hele familien kan planlægge turen allerede hjemme fra. Endelig er der særskilte programmer, som du vil finde længere nede på siden.


Du har mulighed for at anvende såkaldte “QR-koder” til din smartphone – netop til at guide/ navigere dig rundt. Du kan også sporadisk finde oplysninger om de forskellige aktiviteter/ aktørenes egne informationer. Du finder QR-koderne i Aktivitetsoversigt og rundt omkring på Reersø. I venstre side på oversigten finder du QR-koden til adressen på aktivitetsstedet og i højre side finder du QR-koden til yderligere oplysninger om aktøren/udstilleren.

Print det ud og anvend oversigten sammen med din smartphone. Ellers har samtlige aktører ligeledes oversigten liggende, så du kan orientere dig på stedet – og oversigten vil samtidig være ophængt ved P-pladsen i bymidten, samt ved havnen. (markeret med Info i folderen)

Hvis du ikke allerede har QR-scanningsprogrammet (app) installeret/downloadet på din smartphone, finder du her et par eksempler ganske gratis (åbner i nyt vindue):

Android-baserede smartphones https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr

Iphone https://itunes.apple.com/us/app/qr-reader-for-iphone/id368494609?mt=8

Nedenfor finder du en dansk vejledning i download af QR-scanneren og hvordan det fungerer.


Websiden her er tilpasset til såvel din almindelige hjemmecomputer, din tablet – eller din smartphone! Dette giver dig friheden og muligheden til at vælge at se programmet online, mens du lader dig guide rundt af og med dine “QR-scanninger”. Det bliver ikke meget nemmere!

Responsive3


BRUGERUNDERSØGELSE

Overvejer du at anvende QR-scanner til Reersø Sommeruge 2015?

View Results

Loading ... Loading ...


Folder og detaljeret program til download eller print (åbner i nyt vindue):

Folder
Aktivitetsoversigt  (opdateret 29.06.2015)
Hvordan læser jeg numrenes betydning?

(der tages forbehold for ændringer, fejl og mangler i programmet)


Særskilte programmer og informationer (åbner i nyt vindue):

Halmballelounge  (opdateret 29. juni 15)
Plakat
Bent Isager-Nielsen (nyt!)

(der tages forbehold for ændringer, fejl og mangler)


Programopdateringer – som ikke fremgår af allerede udsendt folder:

Bent Isager-Nielsen, efterforskningschef ved kriminalpolitiet – vil holde et spændende foredrag i Reersøhuset mandag den 6. juli kl 19. Program finder du lige ovenfor eller lige her

Arrangementet med Riberhusbilen /Cafémiljø (sted nr 10) mandag den 1. juli 10-15:00 er udgået, og er erstattet af foredrag med Bent Isager-Nielsen – sted nr 17

Secondhand-marked er flyttet fra Reersøhuset til Laden på Campingpladsen (Aktivitetsoversigt er opdateret!

Der er en enkelt ændring i Halmballeloungens program – og dette er opdateret (29. juni 15)

Skattejagt for de trafiksikre børn starter inde på campingpladsen og går ud i byen – og ikke som annonceret via Kløverstiens 2 km rute.

Programændring sted nr 10 – Campingpladsens plads nr 42:
Tupperware-demonstration/salg – her er der ændret i åbningstiderne: Tors 10-13, Lør 15-17, Søn 14-16 og Man 10-13

Halmballeloungen (sted nr 20) – aflysning af Sct Augustin og erstattes delvist.. Følg med på Facebook ved at klikke på billedet nedenfor

Facebook3


Fakta;

Reersø Sommeruge 2015 – er et frivilligt initiativ opstået i 2014 af Reersøs borgere, foreninger og virksomheder, og sponsoreret med få midler til at sikre gennemførelsen af dette arrangement.
Samtlige aktører/deltagere i programmet, står hver især selv for det enkelte arrangement. Koordineringsgruppens opgave har alene været at samle trådene og markedsføre arrangementet!

Reersø Sommeruge header
Foto: Bibber Malta Petersen

TAK TIL SAMTLIGE SPONSORER

Sponsorer2

Under Reersø Sommeruge 2015, vil det være muligt at komme i telefonisk kontakt med koordineringsgruppen, såfremt der måtte opstå behov. Henvendelser der vedrører de enkelte aktører/ udstillere – her bedes du tage direkte kontakt til disse.

Gave-sponsorer

For aktører og Reersøere


W3Counter